midess® Classroom for Chromebook

midess® Classroom for Chromebook és un Control d’Aula fàcil i complet dissenyat per ser usat pel 100% dels professors. Gràcies al filtre d’Internet, els estudiants sempre navegaran per un entorn segur amb els seus Chromebooks, tant en el col·legi com a la llar. La seva instal·lació és ràpida i senzilla i pot ser duta a terme des de l’Administrador de Consoles de Google Suite per a Centres Educatius.

pc3

Molt fàcil d’usar

Per evitar la sobrecàrrega de la xarxa en el col·legi, el professor comparteix arxius amb els seus estudiants de forma local i sense haver de configurar res. L’estudiant envia arxius al professor només amb un clic i viceversa. El professor pot veure imatges en miniatura de les pantalles de tots els estudiants en temps real, reduint així possibles distraccions en classe. Pot ser usat per pausar les pantalles dels estudiants i per xatejar amb ells. Està dissenyat per controlar qualsevol grup de Chromebooks en el col·legi des d’un ordinador Windows® o amb un smartphone a través de midess® Smart Control application.

Ara és realment fàcil obtenir el control de la teva classe!

Classroom management

Funcions y característiques:

  • És intuïtiu i fàcil d’usar, com un senzill controlador remot.
  • Activa i desactiva l’accés a Internet.
  • Pausa les pantalles dels estudiants per obtenir la seva atenció ràpidament.
  • Activa o desactiva el filtre d’Internet.
  • Mostra les pantalles dels estudiants.
  • Intercanvia arxius amb els estudiants a través de la xarxa local.
  • Mostra un registre de la navegació en Internet dels estudiants.
  • Comunicació directa entre professors i estudiants via xat.
  • Compatible amb midess® Smart Control.

Filtre d’Internet

Aquesta característica és completament opcional i pot ser activada o desactivada a qualsevol moment des del panell de control del MDM o des del Control d’Aula del professor.

El filtre pot ser personalitzat per l’administrador IT per bloquejar una adreça web o una paraula o, per contra, pot ser usat per donar accés permanentment al que hem establert com a favorits, independentment del seu contingut. Pot ser usat també per bloquejar aplicacions.

MDM – Mobile Device Management

El sistema es gestiona remotament mitjançant un panell de control a través d’una aplicació web. Es sincronitza en tot moment amb la consola d’Administració de G Suite del col·legi.

Pots configurar el filtre d’Internet, les xarxes Wifi i els grups d’estudiants i professors d’una forma senzilla. Pots definir totes aquestes variables i enviar-les a tots els Chromebook – el softare de control d’aula funcionarà perfectament en uns segons.

On Wi-Fi

Gràcies a aquesta nova característica, és possible forçar els dispositius dels estudiants a connectar-se a la xarxa W-Fi configurada en el MDM. Això permet una estabilitat general durant les sessions de control d’aula i no caldrà que sigui configurat per l’estudiant o el professor..

Pot ser instal·lat en Intel Cap

Aquest punt d’accés, juntament amb el nostre software, permet al professor controlar tots els dispositius de la classe, fins i tot sense una connexió a Internet. El dispositiu també té una bateria que ens dóna diverses hores d’autonomia, proporcionant una autèntica experiència d’Aula Mòbil digital!

cap2

Funcions

MDM - Mobile Device Management

El sistema es gestiona remotament mitjançant un panell de control a través d’una aplicació web. Es sincronitza en tot moment amb la consola d’Administració de G Suite del col·legi.

Pots configurar el filtre d’Internet, les xarxes Wifi i els grups d’estudiants i professors d’una forma senzilla. Pots definir totes aquestes variables i enviar-les a tots els Chromebook – el softare de control d’aula funcionarà perfectament en uns segons.

Filtre de Internet

Protegeix als estudiants en qualsevol situació i moment del dia. Permet a la institució educativa triar pàgines web, paraules o frases per ser bloquejades. Una eina essencial per lluitar en contra del cyber-assetjament. El filtre pot ser gestionat i modificat fàcilment a través del MDM. Alguns centres ja compten amb filtres de contingut basats en hardware, pel que en aquests casos el filtre pot ser fàcilment desactivat per evitar conflictes entre filtres.

Classroom Management

Instal·lat en els ordinadors Windows dels professors, és una eina extremadament útil (sense límit d’usuaris del client). Els professors poden desactivar Internet, apagar els dispositius, pausar-los i molt més. Una eina intuïtiva per al professor independentment de la destresa digital. Inclou la possibilitat d’intercanviar arxius sense una connexió a Internet.

Student Classroom Management

Inclòs al midess®, és la millor eina per enviar i rebre arxius durant la classe. No necessita una connexió a Internet. Els estudiants poden enviar i rebre arxius independentment de quin sigui el format. Els estudiants tenen una barra de marcadors que ofereix fàcil accés a cert contingut. Els estudiants no decideixen si es connecten o no a la sessió ja que aquest privilegi resideix en el professor.

Geolocalitzador

Localitza dispositius a través de la seva IP i del GPS en cas que el dispositiu es perdi o sigui robat. També inclou un bloqueig remot dels dispositius. Aquesta funció està disponible a través del MDM i només pot ser gestionada pel coordinador TIC.

Valor afegit

BYOD Chromebook

És la solució ideal per començar un projecte de motxilla digital que estigui basat en la plataforma Chromebook. Permet a les famílies triar el dispositiu després d’haver rebut els requisits mínims de l’escola.

Assistència

La nostra experiència amb col·legis durant els últims cinc anys ha demostrat l’essencial que és estar allí quan sigui necessari. midess® no és només una peça de software, sinó una solució que inclou serveis: suport tècnic, consultoria d’allotjament TIC, actualitzacions, capacitació per a la implementació i seguiment dels projectes.

Logo Escudo Web

Protecció

Incorpora el famós filtre d’Internet Escudo Web, comprat pel govern d’Extremadura com a eina de control parental destinada a protegir als estudiants en línia fora dels murs de l’escola.

¡Llicència perpètua!

Nosaltres fem servir la mateixa llicència perpètua de Google®, seguint les seves polítiques de la fi del cicle de vida de cada dispositiu.

Llicència per dispositiu.

¿Vols una demo? ¿Vols més informació? ¡Contacta’ns!

+34 925 801 038